Byggfirma i Segeltorp, Huddinge, Stockholm


Vi är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, och företag i Stockholm-stad med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. 

Allt inom Renovering


Vi har renoverat över hela södra Stockholm och varit aktiva ända från Solberga, Enskede-Årsta-Vantör, Skärholmen, Huddinge, Glömsta, Flemingsberg, Södertälje, Södertörn och Västerhaninge. 

Totalentreprenör i Stockholm


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Tjänster:


 1. Gräv- & Markarbeten
 2. Stensättning
 3. Husbyggnation
 4. Bygga Garage
 5. Badrumsrenovering
 6. Altanbyggnation
 7. Fönsterrenovering
 8. Totalrenovering Lägenhet
 9. Takrenoveringar
 10. Golvrenovering
 11. Köksrenovering
 12. Måleri
 13. Renovera takterrass
 14. Renovera balkong
 15. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 16. Byta Fjärrvärmeväxlare & Undercentral
 17. Asfaltering & Beläggningsarbeten
 18. Konvertera & Bygga om Förråd till Bostad
 19. Renovera tegelfasad
 20. Tillbyggnad Hus

Kvalitet & kundlösningar


Våra hantverkare använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Byggare som värnar om miljön


För att göra vårt för klimatet är vi på Byggnadsfirman Kenneth Andersson AB ser vi till att återvinna allt byggmaterial som uppkommer vid renoveringar och samåka till jobbet för att spara in på bensin. Vi har även nära samarbete med ett återvinningsföretag i Haninge som sköter allt farligt material.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Vill ni veta mer om ROT-avdraget i ert nästa ombyggnads och husbyggnationsprojekt, så mejla oss snickeri@byggnadsfirma.nu eller lämna ett meddelande i formuläret. 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress