Renovera tegelfasad i Hägersten, Stockholm


Du har hittat till en fasadfirma som är specialist på renoveringar och reparationer av alla typer av fasader. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom renoveringar av tegelfasader. Vi renoverar tegelfasader på hyreshus, villor, fastighetshus, flerbostadshus, kontors- och butiksfastigheter och mer därtill.

Vi hjälper dig med renovering och underhåll av tegel, fogar och armering


Har fogarna i tegelfasaden börjat släppa? Vill du förnya tegelfasaden? Vi hjälper till med allt från omfogning av tegelfasader till reparationer av frostsprängningar och armering av tegelstenar. Vi utför utöver det renoveringar av putsfasader. Med tillgång till egen byggställning kan vi genomföra renoveringar både snabbt, effektivt och med högsta klass i slutresultatet.

En fasadfirma för hela Stockholmsområdet


Vi erbjuder våra specialisttjänster inom tegelfasader till bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare och företagare över hela Stockholm. Det innefattar områden och orter som exempelvis Järfälla, Danderyd, Bromma, Sundbyberg, Solna och Hässelby.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag


Fasadrenoveringar på din bostad ger dig rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget. Om du har rätt att få avdraget så hjälper vi dig med det. Alla typer av kunder är välkomna att kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag. Större renoveringar föregås av hembesök med inspektion innan vi ger vårt kostnadsförslag, detta är självklart kostnadsfritt.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *