Renovera takterrass i Danderyd, Stockholm


Du har hittat till en expert på renoveringar och byggen av takterrasser samt tätskikt med bas i Stockholm. Under våra år i branschen har vi hjälpt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare i bland annat Sundbyberg, Solna och Bromma att skapa trivsamma och värdehöjande takmiljöer.

Vi bygger nytt och renoverar


Vi utför det mesta inom renoveringar av takterrasser. Detta inkluderar bland annat tätskikt, inglasningar och isoleringar, ytskiktsrenoveringar med mera. Vi utför även byggen av takterrasser där vi hjälper till att ta tillvara på oanvända takytor.

Renovera takterrassen billigare med ROT-avdraget


Äger du en lägenhet eller en villa med en takterrass? Då kan du som privat beställare använda ROT-avdraget för att få våra tjänster billigare. Som mest kan du sänka totalkostnaden för en renovering eller nybyggnation med 30 procent. Vårt tips är att du först kontrollerar med Skatteverket att du har rätt att göra avdraget.

Hör av dig med en förfrågan – vi ger dig en offert kostnadsfritt


Vill du ha hjälp med en takterrass i Hässelby, Vallentuna, Åkersberga eller någon annan ort i Stor-Stockholm? Hör då av dig till oss. Vi är kostnadseffektiva, lyhörda och har hantverkskunnandet som krävs för att ge dig ett resultat du blir mer än nöjd med. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *