Renovera innergård & gårdsbjälklag i Danderyd, Stockholm


Vi är experter på allt inom renoveringar av innergårdar, gårdsbjälklag och tätskikt i Stockholmstrakten. Oss kan du anlita för renoveringar som ökar bruksvärdet för de som bor i fastigheten ifråga, samtidigt som en väl utförd renovering också höjer fastighetens marknadsvärde.

Anlita en expert på innergårdsrenovering


Vi har renoverat gemensamhetsytor åt massor av bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet, bland annat i Södermalm, Älvsjö och Enskede. Om ni har en innergård som står oanvänd så kan vi hjälpa er göra det till en yta som uppskattas av de boende. För er enkelhets skull är vi en totalentreprenör som kan hjälpa er med hela renoveringen från start till mål.

Höj fastighetsvärdet med en innergårdsrenovering


Att renovera gårdsbjälkslaget kan vara en bra investering som förbättrar en bostadsrättsförenings ekonomi på sikt. Vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd lösning som är så ekonomiskt fördelaktig som möjligt.

Få en kostnadsfri offert på renovering av innergård


Vill du ha hjälp med innergårdsrenovering exempelvis i Liljeholmen, Hammarby Sjöstad eller Nacka? Då kan vi hjälpa till att utföra renoveringen på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss redan idag så får du en kostnadsfri offert som visar hur. Vi står också redo att bidra med goda råd kring materialval med mera.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *