Renovera balkong i Danderyd, Stockholm


Anlita en expert på underhåll av balkonger för din nästa balkongrenovering. Vi är ett rutinerat byggbolag som renoverar balkonger och tätskikt i Stockholmstrakten vilket förutom Stockholm inkluderar orter som till exempel Upplands Väsby och Sigtuna och stadsdelar som Östermalm.

Vi hjälper dig med allt för din balkongrenovering


Vi renoverar balkonger åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har vana av att ta hand om stora renoveringsprojekt och kan även hjälpa till med isoleringar och inglasningar. Vi renoverar alla slags balkonger:

  • Fransk balkong
  • Loggia
  • Kronbalkong
  • Kungsbalkong
  • Spansk balkong

Du kan renovera balkongen billigare med ROT-avdraget


Om du anlitar oss som privatperson för att renovera din privata balkong så kan du sänka kostnaden för renoveringen med ROT-avdraget. På så sätt kan du få renoveringen upp till 50 000 kronor billigare. Fråga om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Renovera balkong i Stor-Stocholm?


Vill du renovera balkong i till exempel Vasastan, Gamla Stan eller på Kungsholmen? Hör av dig till oss via kontaktformuläret på den här hemsidan, eller ring så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig. I offerten står priset du betalar när arbetet är slutfört, inga dolda kostnader tillkommer. Välkommen!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *