Byta fjärrvärmeväxlare i Solna, Stockholm


Du har hittat till en Stockholmsbaserad VVS-installatör som kan hjälpa dig som är fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening med byten och installationer av fjärrcentraler (eller som de ofta också kallas fjärrvärmecentraler eller undercentraler). Vi ger er en helhetslösning där vi tar hand om hela installationen från början till slut.

Vi byter fjärrcentraler i hela Stockholm


Vi jobbar över ett stort område som omfattar hela regionen runt Stockholm. Det inbegriper orter och områden som exempelvis Vasastan, Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö och Enskede. Vi byter fjärrvärmeväxlare i alla hustyper så som radhus, flerfamiljshus, villor, kommersiella fastigheter med mera.

Vi jobbar även åt privatpersoner


Även privatpersoner kan ta del av våra tjänster. Om du anlitar oss privat för att bytta undercentral i din bostad så kan du utnyttja ROT-avdraget. Skatteverket har mer information om huruvida du har rätt till avdraget.

Vi byter er fjärrvärmecentral – kontakta oss för att få en gratis offert


Vad skulle ditt pris bli för att byta fjärrvärmeväxlare? Det får du lätt reda på om du kontaktar oss och beskriver vad du vill ha hjälp med. Att ta emot en offert från oss är alltid kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser från din sida.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *